Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Kojenecké body - Opravdové legendy se rodí v prosinci

Nový produkt

Hledáte dárek pro nejmenšího člena rodiny, který přišel na svět právě v prosincovém zimním čase? Objevte originalitu v našem Body s potiskem "Opravdová legenda se rodí v prosinci"! Toto bodýčko je pohodlné pro každodenní nošení, ale také oslavuje ten nejvýznamnější moment v životě - narození vašeho miminka.

Barvu potisku: černé, růžové, zlaté, modré - napište do poznámek při platbě.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Náš produkt je navržen s láskou a pečlivostí, aby podtrhl unikátnost prosincových miminek. Potisk je kvalitní a dlouhotrvající, takže přežije všechny dobrodružství vašeho malého objevitele. Díky rychlému odeslání do 24 hodin od objednávky můžete být jisti, že tento roztomilý dárek dorazí včas, aby obdaroval a rozjasnil sváteční období.

Toto bodýčko není jen obyčejným kouskem oblečení, je to prohlášení, které s hrdostí oznamuje všem, že vaše dítě je skutečnou legendou! Je to ideální způsob, jak přivítat nový život na svět a dodat mu špetku osobitosti už od úplných začátků.

Nechte své děťátko zazářit v tomto bodýčku, které je nejen mimořádně roztomilé, ale také vyrobené s ohledem na pohodlí a bezpečnost vašeho miminka. Vyberte si náš produkt a udělejte radost nejen svému děťátku, ale i všem, kdo ho uvidí!

Ideální Dárek: Toto body je dokonalým dárkem, který potěší nejen rodiče, ale stane se i milou památkou na první měsíce života vašeho dítěte.

  • Dětské body ze 100% bavlny značky Geogre
  • Zdravotně nezávadný potisk
  • Výměna zdarma bez komplikací

VELIKOSTI

Tiny babe  2,25kg 9 - 12 měsíců
0 - 3 měsíce 12 - 18 měsíců
3 - 6 měsíců 18 - 24 měsíců
6 - 9 měsíců 2 - 3 roky

23 dalších produktů ve stejné kategorii: