Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Dětské unisex tričko - Selfie

Nový produkt

Přemýšlíte nad tím, jak potěšit vaše malé dobrodruhy a zároveň jim nabídnout něco, co bude stát za to nosit každý den? Dětské Unisex Tričko - Selfie je odpovědí na vaše hledání! Tento stylový kousek oblečení přináší radost a pohodlí do každodenního života vašich dětí a je ideálním dárkem, který vykouzlí úsměv na tváři každého malého objevitele.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Více informací

Dětské Unisex Tričko - Selfie

Nechte své dítě zářit v tričku, které je stejně jedinečné jako ono samo! Naše trička jsou navržena tak, aby byla trendy a zároveň univerzální - dokonale padnou každému malému klukovi nebo holčičce. Jsme si jisti, že toto tričko se stane oblíbeným kouskem v šatníku vašich dětí.

Rychlé odeslání do 24 hodin znamená, že netrpělivé očekávání bude minimální a radost z nového trička maximální. Ať už hledáte dokonalý dárek k narozeninám, svátku, nebo jen tak pro radost, tričko - Selfie je tou správnou volbou.

Udělejte radost svým dětem a přidejte do jejich šatníku kousek, který podtrhne jejich osobnost a bude je provázet každým jejich veselým dnem. Vyberte Dětské Unisex Tričko - Selfie – protože každý den je příležitostí k tomu, aby se vaše děti cítily výjimečně!

3 dalších produktů ve stejné kategorii: