Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Získejte Slevu 10%. Vložte kód 10SLEVA na konci objednávky.

Platí pouze dnes.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 699

Zavřít

Opravdové legendy se rodí v Květnu - dětské tričko

Nový produkt

Představte si ten zářivý úsměv vašeho malého květnového šampiona, když poprvé uvidí své nové tričko, které oslavuje přesně ten měsíc, kdy přišel na svět – květen. "Dětské tričko Opravdové legendy se rodí v květnu".

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

189,00 Kč s DPH

-110,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Navržené s láskou a péčí, toto tričko je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlí a dlouhou vydrž. Potisk je zábavný a hrdý, odolný proti blednutí a odráží nezdolný duch květnových narozenin. Ať už je to den v parku, narozeninová oslava, nebo lenošení doma, toto tričko je dokonalým společníkem pro každodenní dobrodružství vašeho dítěte.

S odesláním do 24 hodin po objednávce, je tričko na dosah ruky a je připraveno zaplnit šatník vašeho dítěte. Nezmeškejte příležitost udělat z května oslavu, která bude trvat celý rok.

5 přesvědčivých a persuasivních odrážek:

1. Osobní oslava – Ukažte světu, že vaše dítě je legenda, s tričkem, které slaví právě ten měsíc, kdy se stalo součástí vaší rodiny.

2. Komfort a styl – Měkké a pohodlné materiály zaručují, že vaše dítě bude cítit se skvěle a vypadat ještě lépe, ať už při hře nebo odpočinku.

3. Odolný potisk – Vysoce kvalitní potisk zůstává živý a jasný i po mnoha praních, což znamená, že legendární duch vašeho dítěte může zářit každý den.

4. Ideální dárek – Perfektní a originální dárek pro děti od 3 do 15 let, který jim připomene, jak moc jsou jedinečné a milované.

5. Rychlá dostupnost – Nečekané odeslání do 24 hodin znamená, že můžete téměř okamžitě přinést radost a pýchu do života vašeho květnového hrdiny.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: