Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Opravdové legendy se rodí v Únoru - dětské tričko

Nový produkt

Oslavte narozeniny vašeho malého únorového hrdiny stylově! Představujeme vám "Dětské tričko Opravdové legendy se rodí v únoru" – tričko, které je pro každého narozeného v měsíci plném lásky a přátelství - únoru.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

189,00 Kč s DPH

-110,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Náš eshop přináší tento jedinečný kousek, který je dokonalým dárkem pro každé dítě narozené v únoru. S potiskem, který září hrdostí a originalitou, toto tričko okamžitě ukazuje, že vaše dítě je něco víc než jen obyčejný junior – je to legenda v plném významu slova.

Navržené s pozorností k detailu, toto tričko je nejen pohodlné, ale i odolné, aby vydrželo všechny dětské dobrodružství. Ať už je vaše dítě na hřišti, ve škole, nebo na rodinné oslavě, "Dětské tričko Opravdové legendy se rodí v únoru" je perfektní volbou pro každý den.

Nečekejte, objednejte dnes a oslavte osobnost vašeho dítěte s tričkem, které je tak jedinečné, jako je ono samo. Navíc, s rychlým odesláním do 24 hodin, můžete mít tento skvost v rukou téměř okamžitě!

Ideální Dárek: Už žádné lámaní hlavy nad dárkem! Toto tričko je perfektním a osobním dárkem pro každé dítě narozené v únoru.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: