Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Pánské tričko - srdcový úsměv.

Nový produkt

Objevte tričko, které překlenuje propast mezi stylem a vyjádřením city – Pánské tričko srdcový úsměv. Nejenže Vás oblékne do pohodlí 100% bavlny, ale také Vám umožní nosit srdce na dlani – nebo lépe řečeno na hrudi – s potiskem, který vydrží stejně dlouho jako vaše city.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

289,00 Kč s DPH

-110,00 Kč

399,00 Kč s DPH

Více informací

Každý kousek je navržen tak, aby odolával zkoušce času a zůstal svěží, stejně jako Vaše emoce. Ideální jako dárek k Valentýnu, ale i jako osobní projev sebe sama a svého postavení v srdci.

Vybírat můžete z široké škály velikostí a barev, což znamená, že toto tričko je opravdu pro každého. A pokud se rozhodnete pro nákup, nemusíte čekat dlouho na to, abyste mohli ukázat svůj srdcový úsměv světu – s rychlým doručením odesílaným do 24 hodin.

A co když to není ta pravá velikost nebo barva? Nebojte se, výměna je snadná a zdarma až do 30 dní. Takže můžete nakupovat s jistotou, že se můžete snadno a rychle přizpůsobit jakékoli situaci.

Tričko srdcový úsměv není jen obyčejným oděvem, je to váš nový partner ve vyjadřování toho, co je ve Vás a sdílení vašeho jedinečného příběhu s okolním světem. Objevte, jak může být móda osobní a přesvědčte se sami.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: