Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Kojenecké body - Opravdové legendy se rodí v únoru

Nový produkt

Zažijte radost z darování neobyčejného dárku, který září originalitou! Představujeme vám "Body s potiskem opravdové legendy se rodí v únoru" – nejenže je to perfektní způsob, jak oslavit příchod nového člena rodiny, ale zároveň je to módní vyjádření jedinečnosti a příběhu, který začíná právě v únoru.

Barvu potisku: černé, růžové, zlaté, modré - napište do poznámek při platbě.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Toto roztomilé bodýčko je vytvořeno s láskou a pečlivostí, aby pohodlně laskalo jemnou pokožku vašeho miminka a zároveň nabídlo špetku hravosti s potiskem, který vykouzlí úsměv na tváři každého, kdo ho uvidí. Je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují, že i po mnoha praních zůstane potisk jasný a barvy živé.

Každé bodýčko je navíc připraveno k odeslání do 24 hodin, takže nemusíte dlouho čekat na to, aby váš dárek byl připraven k předání. Ať už hledáte ideální dárek k narození dítěte, oslavu prvních narozenin nebo jen tak pro potěšení, toto bodýčko je trefou do černého.

Věnujte tento dárek a buďte svědky, jak se malý únorový hrdina stane centrem pozornosti. Toto bodýčko není jen obyčejným kusem oblečení – je to prohlášení, že každé dítě je legenda na svém vlastním nekonečném příběhu.

  • Dětské body ze 100% bavlny značky Geogre
  • Zdravotně nezávadný potisk
  • Výměna zdarma bez komplikací

VELIKOSTI

Tiny babe  2,25kg 9 - 12 měsíců
0 - 3 měsíce 12 - 18 měsíců
3 - 6 měsíců 18 - 24 měsíců
6 - 9 měsíců 2 - 3 roky

23 dalších produktů ve stejné kategorii: