Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Získejte Slevu 10%. Vložte kód 10SLEVA na konci objednávky.

Platí pouze dnes.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 699

Zavřít

Kojenecké body - Opravdové legendy se rodí v srpnu

Nový produkt

Způsob, jak oslavit příchod nového člena rodiny, který přišel na svět v měsíci srpnu! Představujeme Vám "Body s potiskem opravdové legendy se rodí v srpnu" – nejenže je to roztomilý kousek oblečení pro Vaše nejmenší, ale zároveň je to osobní projev hrdosti a radosti z narození Vašeho srpnového pokladu.

Barvu potisku: černé, růžové, zlaté, modré - napište do poznámek při platbě.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Každý rodič si přeje, aby byl jeho malý andílek obklopen nejlepším – a právě toto bodýčko je symbolem lásky a pozornosti, kterou mu chcete dát. S potiskem, který vykresluje srpnové kojence jako opravdové legendy, toto bodýčko dodává vašemu miminku šmrnc a charakter již od prvních dnů života.

Není to jen obyčejný kus látky, je to prohlášení! A navíc, díky rychlému odeslání do 24 hodin, můžete být jisti, že tento skvělý dárek bude v rukou šťastných rodičů včas, aby oslavili ten nejpěknější moment v jejich životech.

Ideální Dárek – Nemusíte si lámat hlavu nad tím, co darovat novopečeným rodičům. Toto bodýčko je milým a praktickým dárkem, který zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Neztrácejte čas běžnými dětskými oblečky. Zvolte "Body s potiskem opravdové legendy se rodí v srpnu" a udělejte z prvních měsíců života Vašeho dítěte nezapomenutelnou oslavu jeho unikátnosti!

  • Dětské body ze 100% bavlny značky Geogre
  • Zdravotně nezávadný potisk
  • Výměna zdarma bez komplikací

VELIKOSTI

Tiny babe  2,25kg 9 - 12 měsíců
0 - 3 měsíce 12 - 18 měsíců
3 - 6 měsíců 18 - 24 měsíců
6 - 9 měsíců 2 - 3 roky

23 dalších produktů ve stejné kategorii: