Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Získejte Slevu 10%. Vložte kód 10SLEVA na konci objednávky.

Platí pouze dnes.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 699

Zavřít

Kojenecké body - Opravdové legendy se rodí v březnu

Nový produkt

Představte si úsměv, který je zabaleny do bodýčka, které je stejně jedinečné jako malý hrdina, který ho nosí. Představujeme vám naše "Body s potiskem opravdové legendy se rodí v březnu" – dětské bodýčko, které je dokonalým způsobem, jak oslavit příchod vašeho malého březnového pokladu na tento svět.

Barvu potisku: černé, růžové, zlaté, modré - napište do poznámek při platbě.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Není to jen obyčejný kus oblečení. Toto bodýčko je symbolem začátku nového života, vzpomínkou na okamžik, kdy se zrodila legenda. Každý rodič si přeje, aby se jeho dítě cítilo výjimečně od prvního dne, a s tímto bodýčkem, které je jako stvořené pro malé březnové hvězdy, je to snadné.

Vyrobené z nejjemnějších materiálů, navržené tak, aby laskavě objímaly jemnou pokožku vašeho kojence, toto bodýčko je kombinací pohodlí a stylu. Výrazný potisk nejen zaujme, ale také vyvolá úsměvy, ať už jste na návštěvě u přátel, rodiny nebo na procházce v parku.

Víme, že vaše potřeby jsou naléhavé, a proto jsme připraveni zaslat vaše bodýčko bleskovou rychlostí – objednávky odesíláme do 24 hodin od nákupu.

Proč byste měli zvolit právě naše "Body s potiskem opravdové legendy se rodí v březnu"? Protože každé dítě si zaslouží začít život ve velkém stylu – a s tímto bodýčkem uděláte první krok k nezapomenutelným vzpomínkám.

Hledáte nezapomenutelný dárek pro novopečené rodiče? Tohle bodýčko je trefou do černého – praktické, roztomilé a s osobním dotekem.

  • Dětské body ze 100% bavlny značky Geogre
  • Zdravotně nezávadný potisk
  • Výměna zdarma bez komplikací

VELIKOSTI

Tiny babe  2,25kg 9 - 12 měsíců
0 - 3 měsíce 12 - 18 měsíců
3 - 6 měsíců 18 - 24 měsíců
6 - 9 měsíců 2 - 3 roky

23 dalších produktů ve stejné kategorii: