Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít

Kojenecké body - Opravdové legendy se rodí v říjnu

Nový produkt

Představujeme vám jedinečný kousek, kterým oslavíte příchod malého říjnového hrdiny do vaší rodiny - dětské bodýčko s potiskem "Opravdová legenda se rodí v říjnu". Tento rozkošný kousek oblečení je nejen stylový, ale i výjimečně pohodlný pro vaše miminko.

Barvu potisku: černé, růžové, zlaté, modré - napište do poznámek při platbě.

Více informací

SKLADEM s odesláním do 24 hodin.

199,00 Kč s DPH

-100,00 Kč

299,00 Kč s DPH

Parametry

country cz

Více informací

Když hledáte dokonalý dárek pro kojence narozeného v magickém měsíci říjnu, toto bodýčko je ideální volbou. Nejenže představuje měsíc, kdy se vaše dítě narodilo, ale také je symbolem hrdosti a radosti, které s sebou přináší nový život.

Naše bodýčka jsou vyrobena z nejjemnějších materiálů, které jsou šetrné k citlivé pokožce novorozenců a zároveň jsou dostatečně odolné, aby vydržely všechny dobrodružství dětského dne. Navíc díky praktickým patentkám usnadňují přebalování, což ocení každý rodič.

Nemusíte se ani obávat dlouhého čekání. Pokud objednáte nyní, vaše bodýčko bude odesláno do 24 hodin, takže ho budete mít doma dříve, než stačí říct "legendární říjen".

Dejte světu najevo, že vaše dítě je opravdová říjnová legenda s tímto milým a výmluvným bodýčkem.

Dokonalý Dárek - Bodýčko je nejen praktické, ale díky originálnímu potisku se stane i milou památkou na první měsíce života vašeho dítěte.

VELIKOSTI

Tiny babe  2,25kg 9 - 12 měsíců
0 - 3 měsíce 12 - 18 měsíců
3 - 6 měsíců 18 - 24 měsíců
6 - 9 měsíců 2 - 3 roky

23 dalších produktů ve stejné kategorii: