Objednávky odesíláme do 24 hod. - každý pracovní den.

Doprava ZDARMA u OBJEDNÁVEK od 999

Zavřít
Sleva!
  • skladem
Pánské tričko s potiskem jména a příjmení, věkem 55 a rokem narození v motivu Jack Daniel's. Zobrazit větší

Pánské tričko s potiskem jména a příjmení, věkem 55 a rokem narození v motivu Jack Daniel's.

Nový produkt

Představujeme Vám exkluzivní pánské tričko, které je nejen dokonalým oděvem pro každodenní nošení, ale také jedinečným a originálním dárkem k oslavě padesátého pátého výročí narození.

Na konci objednávky při platbě napište do poznámek, nebo zašlete emailem.

  • jméno a příjmení nebo pouze přezdívku.
  • Rok narození

Více informací

Odesláno do 24 hodin.

289,00 Kč s DPH

-110,00 Kč

399,00 Kč s DPH

Více informací

Toto tričko s unikátním potiskem ve stylu Jack Daniel's a personalizovanými detaily - jménem, příjmením, věkem 55 a rokem narození - je stvořené pro muže, kteří mají rádi osobní styl a chtějí oslavit svůj životní milník s grácií.

Materiál trička je 100% bavlna, což zaručuje nejen maximální pohodlí při nošení, ale i výbornou prodyšnost pro ty nejteplejší dny. Díky široké škále velikostí od XS až po 4XL si každý najde to své perfektně padnoucí tričko. Navíc, s paletou barev, která je k dispozici, lze snadno vybrat tu pravou, která nejlépe vyhovuje osobnímu stylu oslavence.

Vytiskněte svou stopu na dárku, který bude mít vždy hodnotu. Pánské tričko s potiskem je připraveno stát se nezapomenutelným zážitkem, a to nejen díky jeho vzhledu, ale i díky kvalitě potisku, který je pružný, odolný proti praskání a vyblednutí. Představte si úsměv na tváři oslavence, když rozbalí dárek, který je tak osobní a zároveň praktický.

Nemusíte se obávat, že byste na poslední chvíli hledali dárek. Díky rychlému doručení, které zajišťujeme odesláním do 24 hodin, a možnostem jednoduché výměny nebo vrácení zboží, je nákup na našem eshopu bezstarostný a pohodlný.

Nechejte tento jedinečný dárek promluvit za Vás a udělejte radost oslavenci, který si zaslouží být v tento významný den středem pozornosti. Objednejte ještě dnes a oslavte padesáté páté narozeniny ve stylu Jack Daniel'se!

16 dalších produktů ve stejné kategorii: